Uw mening

Nieuwsbrief januari 2020

Op 23 januari is een nieuwsbrief naar alle verpleegkundige ouderenzorg gestuurd per mail. Je kunt de items hieronder teruglezen.

Scholingen Alle scholingen voor 2020 staan op het dashboard. Klik hier om je in te schrijven.

Groepsinterview RIVM 11 februari 2020 Het RIVM doet in opdracht van het ministerie van VWS onderzoek naar de diverse samenwerkingsverbanden rondom ouderen. Dit in het kader van het programma Langer Thuis. We zijn op zoek naar een aantal huisartsen en verpleegkundige ouderenzorg, die meedoen aan het ketenprogramma Ouderenzorg, die 1,5 uur willen participeren in een groepsinterview. Heb je interesse? Schrijf je dan hier in!

Instructievideo’s Health Connected Om jullie beter te ondersteunen bij het werken in HealthConnected zijn er verschillende instructiefilms beschikbaar. Je kunt ze via deze link bekijken.

Mis je nog een belangrijk item? Laat het ons dan even weten.

Overzicht werkprocessen De werkprocessen binnen INKT ouderenzorg zijn opnieuw beschreven in een, hopelijk, overzichtelijker document. Je vind ze hier op het dashboard.

Documenten Proactieve Zorgplanning Ook de documenten behorende bij het thema Proactieve Zorgplanning zijn in de nieuwe huisstijl gezet. Meer informatie vind je hier.

Transmurale Zorgbrug Vanaf heden is de transmurale zorgbrug vanuit het NWZ weer actief. Lees hier het laatste nieuws.

Medicatiebeoordeling Komende weken worden de eerste praktijken en apothekers geïnstrueerd over het proces Medicatiebeoordeling. Mocht je met je huisarts graag mee willen doen, dan kun je dat laten weten tijdens een Praktijkbezoek of via info [at] inktouderenzorg.nl ().

Regiebehandelaar in HealthConnected binnenkort beschikbaar! Het is vanaf 3 februari mogelijk in HealthConnected elke patiënt te koppelen aan een verpleegkundige ouderenzorg. Dat heet de “regiebehandelaar”. Meer informatie kun je hier nalezen.