Uw mening

Partners

INKT Ouderenzorg werkt met veel zorgorganisaties in de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland samen. U kunt meer over hen lezen via onderstaande partnersites, in alfabetische volgorde. Door op het betreffende logo te klikken wordt u naar de website van de organisatie toegeleid.

 • APCON

  APCONApothekers Coöperatie Noord-Kennemerland

 • CAKN

  CAKNCoöperatieve Apothekersvereniging Kop van Noord-Holland

 • De Pieter Raat Stichting

  De Pieter Raat Stichting (DPRS) biedt passende zorg, veilig wonen en een diversiteit van welzijnsactiviteiten aan senioren in Heerhugowaard. De levenskwaliteit van senioren staat daarbij voorop. Vanuit de gedachte ‘Leef uw eigen leven in uw vertrouwde Heerhugowaardse omgeving’, zetten DPRS alles is om voor senioren het verblijf thuis, in onze activiteitencentra of in onze woonzorgcentra zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. ‘Samen’ is daarbij het sleutelwoord. Zorgen voor, dat doen cliënten, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers samen. Samen met elkaar en samen met stakeholders in Heerhugowaard.

  DPRS heeft drie locaties, woonzorgcentrum De Raatstede, woonzorgcentrum Hugo Waard en het wijkcentrum Arboretum. Daarnaast levert DPRS thuiszorg en thuisondersteuning(huishoudelijke hulp) voor mensen in de thuissituatie.

   

 • De Zorgcirkel

  De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en –revalidatie. Wij bieden liefdevolle aandacht en professionele zorg bij ouderen thuis en op onze 27 locaties in de regio Noord-Kennemerland en Zaanstreek/Waterland.

  De Zorgcirkel staat voor een maatschappij waarin ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en waaraan zij zelf blijven bijdragen. Samen met de cirkel van vertrouwde mensen in hun omgeving zorgen wij voor professionele hulp zodat iemand het leven ten volle kan blijven beleven, als mens onder de mensen. Voor ondersteuning die zoveel mogelijk vrijheid geeft. Daarbij starten vanuit de behoefte van de cliënt.

 • Evean

  Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Wij helpen u graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen.

   

 • Geriant

  Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces. Van diagnose tot aan de eventuele opname in een verpleeghuis.

 • HealthConnected

  HealthConnected is een keten informatie systeem voor eerstelijns zorgverleners. De basis van HealthConnected bestaat uit communicatie-, verwijs- en consultatiemogelijkheden.

 • HKN Huisartsen

  Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN) is een organisatie van en voor huisartsen in de Kop van Noord-Holland. De huisartsencoöperatie, huisartsenpost en ketenzorg zijn verenigd in één organisatie.
  Naast spoedzorg behoren ook chronische zorg, ouderenzorg en het stimuleren van een gezonde leefstijl tot de dienstverlening.

 • HONK

  HONK staat voor hoogwaardige, toegankelijke en toekomstgerichte huisartsenzorg en eerstelijnszorg voor mensen in de regio Noord-Kennemerland. In samenwerking met anderen organiseert en levert HONK spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg buiten kantoortijden. Ook leveren wij multidisciplinaire ketenzorg voor mensen met chronische aandoeningen, mensen met psychische problematiek en kwetsbare ouderen. 

 • Magentazorg

  Magentazorg geeft kleur aan de zorg

  Magentazorg verleent onderscheidende zorg voor kwetsbare ouderen in de regio Noord-Holland-Noord. We zijn verder gespecialiseerd in de meest voorkomende ziektebeelden, als dementie en CVA. Daarnaast hebben we veel kennis en inzicht in mensen met Korsakov, Parkinson en ouderen met een psychiatrische aandoeningen. We vinden dat iedereen de best passende zorg, leef- en woonfaciliteiten verdient. Zorg die aansluit bij de persoonlijke wensen van de cliënt, familie en naasten. 

  We hebben drie takken van sport: verpleeghuiszorg, revalidatie en zorg aan huis.

 • Noordwest Ziekenhuisgroep

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en Texel. 

 • Omring

   

  Omring biedt verzorging, gespecialiseerde verzorging, behandeling en revalidatie zowel thuis als in één van onze 25 woonzorglocaties. Het werkgebied bestrijkt  West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel.

 • Tellus

  Zorggroep Tellus is een organisatie binnen de sector Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT) en levert haar zorg- en dienstverlening in en vanuit twee locaties in Den Helder, De Lichtboei en De Groene Vecht.

 • ViVa! Zorggroep

  Heeft u zorg of ondersteuning nodig? Wij staan voor u klaar. Vraagt uw situatie om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname? Misschien bij u thuis of in onze woonzorglocaties.... Onze hulp is er altijd op gericht om u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt. Onze medewerkers zijn deskundig en werken in kleine, vaste teams waardoor zij u goed leren kennen. Jezelf kunnen blijven. Dat is onze belofte. Bel ons: ViVa! Zorggroep 088-995 8000.

 • Vrijwaard

  Vrijwaard is actief in de ouderenzorg in Den Helder met diverse woonzorglocaties en een cliëntgedreven visie. Naast wonen, zorg en welzijn levert Vrijwaard aanvullende diensten zoals maaltijdservice, activiteiten en beweging. De zorg en dienstverlening van Vrijwaard wordt vanuit zes locaties door ruim 400 medewerkers en 300 vrijwilligers geleverd.

   

 • Woonzorggroep Samen

  Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Samen met de cliënt kijkt Samen naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpt zij ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

 • Horizon Zorgcentrum

  Horizon

  Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk. Wij bieden een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, kleinschalig wonen en kortdurende opnames.

  Wij bieden zorg waarin u centraal staat. Onze zorgvisie: “Wij streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van zorg en het verlenen van diensten, in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en eigen keuzes te laten maken".

  Wij verlenen zorg met hart en ziel vanuit onze christelijke levensovertuiging en daarom bent ook u welkom, van welke gezindte u ook bent.

   

 • Zorgbalans

  Zorgbalans 

  Zorgbalans helpt mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk zelfstandig en op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Dat is onze missie. Wij zijn er voor iedereen en wij vinden het belangrijk dat u precies die zorg krijgt die bij uw zorgbehoefte en levenswensen past.

  Zorgbalans heeft ruim 3.000 medewerkers en 900 vrijwilligers. Onze mensen zijn stuk voor stuk gemotiveerde, geïnteresseerde professionals. Ze werken in kleinschalige teams, op onze zorglocaties en bij u in de buurt. Hierdoor krijgt u vertrouwde zorg van professionals die u begrijpen. De kracht van Zorgbalans ligt in deze persoonlijke aanpak. Wij weten wie u bent en wat u wilt. Dankzij de betrokkenheid van onze medewerkers voelt u zich bij Zorgbalans altijd thuis.